Disclaimer

De website van Frankrijk Vastgoeddiensten wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is.  Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen/updates
Frankrijk Vastgoeddiensten behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

Externe links
De website van Frankrijk Vastgoeddiensten bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Frankrijk Vastgoeddiensten kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

Intelectueel eigendom
De teksten van Frankrijk Vastgoeddiensten mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van de Frankrijk Vastgoeddiensten (waaronder teksten, ontwerp, en logo’s) berust bij Frankrijk Vastgoeddiensten te Loenen, Pays-Bas.

Merken en productnamen zijn het handelsmerk van hun respectievelijke eigenaren. Indien u van mening bent, dat enig recht wordt geschaad, of als u iets onduidelijk is, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons.